CONTACT

CABINET AVOCAT JULEA STEFAN OCTAVIAN

Adresa : Alexandria, str.Dunarii 201 cam.2, Teleorman
tel : 0724.557607 fax : 0247.421025

e-mail : stefan.julea[at]gmail.com
(se va inlocui [at] cu @)

web : http://www.info-juridic.ro

CONSULTANTA TELEFONICA : Nr. telefon 0903 900 080 cod unic avocat 48728
Tariful convorbirilor este 1.5 euro / min + TVA incepand cu minutul la care avocatul raspunde la telefon. Nu se taxeaza mesajul de intampinare. Pentru mai multe detalii : http://www.juristel.ro

Reclame

2 răspunsuri to “CONTACT”

 1. Abuzurile cetateanului obisnuit in Roamania 2014 ! CINE-L APARA ?

  Ne confruntam cu urmatoarea situatie legat de schimbarea titularului contract Enel urmare divortului si partajului :
  Locuinta revenita dupa partaj este bransata inca din 2006, cu contor separat , contractul fiind facut cu fostul sot. Am solicitat Enel oras Pantelimon -Ilfov schimbarea titularului de contract, precum si a contorului, facand dosarul cu cele necesare si cerute la centrul enel inca din aprilie 2014.
  Deoarece fostul sot nu a fost de acord si abuzand de cunostinte la autoritatile locale si furnizori de utilitati, a urmat o serie de hartuieli si sicane , intrerupand curentul electric de la tabloul Enel aflat pe proprietatea sa , vecina cu a mea, ne-a intrerupt gazele, cablul, netul . Nu e placut deloc sa ramai fara aceste utilitati Cu gazele am rezolvat-o abia dupa 5 luni cu mari eforturi financiare , de timp ,mergand zilnic la furnizor, care a facut un nou proiect cu costuri exorbitante , facand plata si dupa atatea luni au venit in sfarsit la jumatatea lunii august sa dea drumul la gaze.
  Cu celelalte utilitati am rezolvat mai usor sau mai greu functie de relatiile fostului sot de a impiedica acest lucru.
  Problema este insa cu curentul electric, deoarece nu am reusit cu toate interventiile facute la toate forurile decat sa se faca un bransament nou din celalalt capat al strazii (peste 200 m)cu costuri ce depasesc 120 milioane vechi, bani de care nu dispun, pentru gaze fiind nevoita sa imprumut sa pot plati cele 60 milioane de lei vechi.
  Nu mai stiu cui sa ma adresez, deoarece ANRE mi-a comunicat ca este singura solutie de a avea curent electric . Asta deoarece tot fostul sot a raspuns Enelului pe adresa timida trimisa spre el de catre ENEL ca el nu este de acord sa am curent electric prin vechiul racord al locuintei facute in 2006 , ca vechi si actual inca titular de contract .
  Deoarece el continua cu aceasta aberatie, iar pe vechiul bransament sunt conectate alte 5 imobile, printre care si al meu, nu inteleg de ce Enel gaseste singura solutie de bransare de la o distanta asa de mare cand bransamentul este deja facut de cca 14 ani, iar eu sa platesc o suma atat de mare, pe care nici nu o am. Ca sa fie tacamul de hartuiala complet, ieri a reziliat vechiul contract .
  Precizez ca de peste 5 ani eu platesc prin transfer bancar curentul electric pe proprietatea mea, chiar daca facturile vin pe numele si adresa sa. Lunar raportez indicele afisat pe contorul existent pe imobilul meu, iar salariatul enel vine si verifica periodic citirea contorului.
  Astept si eu un raspuns competent si cat mai rapid de undeva in sensul ca unde ma pot adresa sa rezolv aceasta problema urgent si rezonabil, deoarece lipsa curentului electric ma arunca cu peste 100 ani in urma, locuinta fiind in Oras Pantelimon la marginea capitalei.
  Cu multumiri anticipate ,
  Cristina

  PS Incepand din aprilie a.c., am facut sesizari disperate la toate forurile ierarhice ce tin de Enel, Protectia consumatorului, ANRE. Rezultatul a fost ca s-au trimis la Enel Pantelimon spre explicatii si rezolvare, deci la generatorul de probleme si rexzultatul este acelasi : Rebransarea locuintei din alt capat al strazii pentru o suma ce depaseste 125 milioane lei. Dscriminarea este evidenta deoarece din 2006 locuinta a fost bransata impreuna cu alte 5 imobile pe acelasi bransament , care exista

  • Va recomand sa luati legatura cu o societate care se ocupa de instalatii electrice (bransamente) de unde puteti obtine mai multe explicatii raportate la situatia de fapt si la legislatia specifica. Referitor la bransamentele existente, furnizorul de energie nu ia in seama numarul de imobile ci numarul de bransamente existente pentru a calcula puterea in transformator. De exemplu, intr-un singur imobil pot exista 11 apartamente din care 10 bransate iar al 11-lea refuzat datorita depasirii puterii transformatorului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s